Header Mobile office 4 you

Onze missie

Mobile office 4 you is een tuinkantoor. Om in alle rust te focussen op je werk. Zo creëer je een fijne werkplek waardoor je meer gedaan krijgt en na werktijd de deur kan sluiten en thuis kan ontspannen.

Onze missie

Over ons

Mobile Office 4 You is de partner als het gaat om mobiele kantoren en maatwerk kantoren voor bijvoorbeeld in uw tuin. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren waar nodig. We werken uw wensen uit in een plan. Dit plan bespreken we dan graag persoonlijk zodat u uiteindelijk veel plezier zult ervaren aan uw eigen kantoor.

Over ons

Prefab

Duurzame kwaliteit

Verfijnd design

Klein, maar fijn

Op maat

Plug & Work

Voorbeeld Mobile Office

Hieronder ziet een voorbeeld van een thuis kantoor zoals we kunnen maken. U kunt dus kiezen voor dit model of er een samenstellen zoals u wenst.

Vooraanzicht

Bovenaanzicht

Zijaanzicht

Binnenaanzicht

Mobile office 4 you tuinkantoor

Thuiswerken, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Je woont en werkt op dezelfde plek. Hoe schakel je uit van werk als je laptop of computer nog in handbereik is? Hoe houd je je focus en concentratie binnenhuis? Er is overal afleiding bijvoorbeeld rennende kinderen en de huishoudelijke taken.

Mobile office 4 you is een kantoor in je tuin, een plek waar je in alle rust kunt werken.  Hierdoor krijg je meer gedaan en kan je eind van je werkdag de deur achter je dicht doen en thuis ontspannen en tijd voor je familie.

De voordelen van een tuinkantoor?

  • Een plek die betere scheiding tussen werk en privé creëert.
  • Een eigen werkplek waar minder afleiding is.
  • Je huis ligt niet meer vol met je werkspullen.
  • Je huis wordt weer thuis, tijd voor familie en ontspanning.

Het werken vanuit thuis is misschien het meest ingrijpende en positiefste verandering in 2020. Door Mobile office 4 you kan je nog meer uit het thuiswerken halen, en werken met focus.

Wilt u meer weten over onze tuinkantoor en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvende contact met ons op.

Contact